dijous, 4 de juny del 2015

6è - Al bell mig de la Terra - Cantània

Aquest dilluns 1 de Juny, els alumnes de vam tenir, per fí, l'esperat concert de la Cantània "Al bell mig de la terra" a l'Auditori de Barcelona.

Després d'un viatge força tranquil en tren, vam arribar a Barcelona a les 14:30h, on després de caminar una mica ens vam trobar amb un edifici enorme davant, l'Auditori. Vam entrar i de seguida ens vam trobar immersos en un escenari ple de samarretes de color terra, hi havia moltes escoles! De seguida vam començar l'únic assaig general abans del concert, i vam poder conèixer les diferents gesticulacions del director per fer-nos entendre una cosa o una altra a l'hora del concert. Un cop finalitzat l'assaig, vam tenir una estona de temps lliure per tal d'anar-nos relaxant, beure aigua i mentalitzar-nos de que allò màgic al que havíem dedicat moltes hores de feina i esforços, estava a punt d'arribar. Així doncs, a les 16:30h ja ens vam trobar tots damunt l'escenari amb tot el material preparat i amb un munt de públic que esperava amb candeletes que comencés.

El concert, va anar d'allò més bé, vam poder gaudir de tota la Cantània que tant ben preparada teniem i vam poder demostrar a tot el públic, a la resta d'escoles, als músics i directors i a nosaltres mateixos que som grans artistes damunt un escenari com l'Auditori.

Esperem que vosaltres ho gaudíssiu tant com nosaltres!

Aquí us en deixem un recull de fotografies que hem anat recol·lectant entre tots els assistents del públic de la Cantània! Moltes gràcies als que ens heu facilitat material!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada